560 mijl op het log, nog 290 mijl tot Ilha do Sal!

Alweer 4 dagen onderweg. Wij hebben heerlijk gezeild afgelopen dagen tot 12 uur vanmiddag, toen viel de wind helemaal weg. Maar nu met de motor aan, lekker warm water. De mannen hebben alle die een knip- en douchebeurt gekregen op het achterdek, moet ook gebeuren!

Gisteren hebben we voor het eerst op zee contact gehad met een andere boot via de SSB radio. Het werkt! Erg leuk om even te bij te kletsen met de bemanning van de Zsa Zsa. Aan het einde van het gesprek werden we getrakteerd om dolfijnen! Heel veel dolfijnen en ook veel moeders met hun jong naast hun zijde.

We hebben gisteren onze Ampair Aquair 100 sleepgenerator helaas binnen moeten halen. Hij begon steeds meer herrie te maken. Het kunnen de lagers zijn of iets in de bedrading. Schiet in ieder geval niet op, want hij heeft afgelopen winter al in Engeland door gebracht om het 'weerstand probleem' op te lossen. Hopelijk krijgen we van de producent snel reactie op onze email.

Positie: 20.56N – 20.28W

—–
At 11/11/2011 6:15 PM (utc) our position was 22°10.00'N 019°05.00'W

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>