Crew Boomerang

John Schouten Boomerang Sailing

Hallo ik ben John Schouten geboren op 30 juni 1976. Toen ik een jaar of 10 was heb ik van m’n vader leren zeilen en dat heeft me nooit meer losgelaten.

Jaren heb ik gelezen en gedroomd over een reis rond de wereld en voel me een bevoorrecht mens dat ik deze droom samen met Debby, kids en de Boomerang heb waar kunnen maken!

Naast zeilen mag ik graag werken en vind ik ook schaatsen, fietsen, hardlopen, snowboarden, wakeboarden en duiken leuk. Voor de gezelligheid en om dat sportieve een beetje te compenseren ga ik regelmatig met vrienden een biertje drinken.

Boomerang Debby Kloos Debbie

Ik ben Debby Kloos en moeder van Nick & Luuk. Zeilend de wereld ontdekken en op zoveel mooie plekken komen met je eigen drijvende huis en gezin. Nieuwe culturen en vriendschappen en een referentiekader dat vele malen groter is geworden. Ja een mooier leven bestaat niet. Wat ben ik blij en trots dat we onze dromen hebben gedurft waar te maken!

Naast webmaster van deze site, ben ik ook  3 jaar juf op de Boomerang school geweest, kok, chef automatisering, huis fotograaf, voorlees- en pleistermoeder, dekzwabber, en first mate.

Klaar met zeilen en de wereld ontdekken ben ik nog niet, maar nu is het eerst tijd voor een nieuw avontuur en wonen we weer aan de wal.

Boomerang Nick Schouten

Bula bula! Ik ben Nick Schouten, geboren op  3 december 2005. Ik heb in groep 3 & 4 van de Boomerang school gezeten en zit nu weer bij Juf Sandra en Marjolein in groep 5 van de Wegwijzer.

Ik ben gek op zwemmen, rennen, fietsen en klimmen. Zwemmen met walvishaaien vond ik echt super cool! Ook alle kleine gekleurde vissen, schildpadden en koraal vind ik tof!

Ik heb heel veel mooie en leuke plekken gezien. De stille Zuidzee is heel mooi en de stranden wit en het water helder en blauw. Auckland en Kaapstad vond ik ook heel leuk en natuurlijk ook de Carieb en Panama en de Galapagos eilanden met de Marine leguanen.

Nu ben ik blij dat ik hier weer met al m’n vrienden kan spelen, maar nu mis ik weer de vrienden die we onderweg zijn tegengekomen.

Boomerang Luuk Schouten

Hallo, ik ben Luuk Schouten en geboren op 19 september 2007. Toen in drie jaar oud was zijn we op reis gegaan. Ik heb drie jaar les gekregen van papa en mama. Ik heb op de boot in groep 1, 2 en 3 van de Boomerang school gezeten.

Ik vind het klimmen in de mast de leukste (gym)les, maar snorkelen vind ik ook heel leuk! Nu zit ik op de Wegwijzer in groep 4, bij meester Bert en Juf Annemarie. Dit is best wel even wennen. Ik zit niet meer met m’n broer aan een tafel, maar met 30 andere kindjes in 1 klas!

Als ik later groot ben koop ik ook een zeilboot en ga ik daar op wonen en zeil ik naar Auckland, want dat vond ik een onwijs leuke stad!