Casual friday – nog 460 mijl te gaan.

Bergen water glijden onder ons door de maan is nog bijna vol. Dolfijnen komen naast de boot en geven een showtje weg! Bijna een dolfijn op het voordek.
Het is 4.00 uur en we zijn nu 360 mijl onderweg. Iedereen begint een beetje in z'n ritme te komen. Luuk heeft tot nu toe iedere nacht een uurtje wacht meegelopen en vindt het super gezellig en met een koekje en een dekentje erbij, denk ik dat hij er morgen weer zit. We zien veel scheepvaart op de AIS.
Afgelopen 24 uur hebben we goede wind gehad, we kruisen het track af, zodat het aan boord comfortabel blijft. Volgens het weerbericht moet de wind straks afnemen, helaas. Via de SSB proberen we weerkaarten binnen te krijgen, maar hier ga ik straks maar weer mee verder…..het resultaat laat te wensen over.
Nick heeft nog een rekentoets gemaakt en morgen beginnen we met een nieuwe blok van het Leeshuis. De letter l, uu en ei staan voor straks op het programma en later nog kinderdisco. Het gaat hier dus allemaal z'n gangetje!
Groet, Debby
Verzonden via SSB Positie 22.37N – 17.44W

—–
At 11/11/2011 4:14 AM (utc) our position was 22°37.00'N 017°14.00'W

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>