‘De meest gestelde vraag.’

Toen we drie jaar geleden vertrokken was dat: ‘Hoe doen jullie dat s ’nachts op zee?’ en ‘Hoe hou je het samen uit op één boot.’ Later gedurende de reis vroeg men: ‘Wat is de mooiste plek waar jullie zijn geweest?’ en ‘Wat is het slechtste weer dat jullie op zee gehad hebben?’ Nu met het einde van de reis in zicht is met stip de meest gestelde vraag: ‘Wat gaan jullie doen als jullie weer in Nederland zijn?’

Daar hebben we natuurlijk drie jaar lang de tijd voor gehad om over na te denken, maar met nog drie weken te gaan moeten we erkennen dat we er nog niet helemaal uit zijn. De eerste prioriteit is om het leventje thuis weer op te pakken en de jongens in de schoolbanken te krijgen. Verder kijken we wat er op ons pad komt en beginnen we weer aan een nieuw avontuur!

DSC_3400

John heeft gedurende  de reis zijn papieren gehaald om te mogen ‘Schipperen’ en duiken en wil daar zeker wat mee gaan doen. Boten overvaren van en naar vakantiebestemmingen, racejachten naar de volgende wedstrijdlocatie overzeilen, verkochte jachten naar het vaargebied van de nieuwe eigenaar brengen of mee als crew tijdens het maken van een (oceaan)oversteek, hij hoopt zo lekker op het water te blijven. Dus mocht je iemand nodig hebben, laat het weten en ehhh om terug te komen op één van de eerste vragen, ja het is best goed met hem uit te houden op een boot, ik doe het al ruim drie jaar ;-).

Bijna terug in Nederland

We gaan ook weer dag charters organiseren met onze Boomerang. Een gezellige geheel verzorgde dag varen en genieten van de sfeer op het water en aan boord. Uiteraard vertellen we graag over de vele avonturen die we tijdens de wereldomzeiling hebben beleefd.

Voor mensen die plannen hebben om een langere reis te gaan maken hebben we een speciaal arrangement. We zullen dan gedurende de dag uitgebreid ingaan op allerlei aspecten die bij het cruisen horen zoals bootuitrusting, voorbereiding, stroom aan boord, ankeren, budgeten etc etc. We willen de toekomstige vertrekker zeker niet vertellen hoe je het moet doen, aangezien er vele manieren zijn om rond te wereld te zeilen, maar we willen onze ervaringen en wat we om ons heen gezien hebben graag delen.

Dus heeft u interesse in een gezellig (bedrijfs) uitje op de Boomerang en wilt u één van de eerste zijn die na haar wereldomzeiling bij ons aan boord stapt of bent u een aanstaande vertrekker met de vele vragen en overwegingen die daarbij horen, neem dan nu contact met ons op!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>