Delivery van jachten

Gedurende onze reis rond de wereld hebben we veel ervaring en praktische kennis opgedaan. John heeft deze ervaring verder aangevuld met een opleiding tot RYA Yachtmaster Offshore. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde, ervaren crewleden kunnen wij vrijwel elke delivery verzorgen.

Schepen overzeilen voor werven, makelaars en race teams die regelmatig op verschillende locaties varen is wat we verzorgen maar ook als u uw vakantie met eigen jacht in andere dan uw thuis wateren wilt vieren dan kunnen wij u van dienst zijn. Voor veel mensen is het in drie weken niet haalbaar om bijvoorbeeld de Oostzee of de Kanaal Eilanden aan te doen. Wij kunnen uw schip overzeilen waarna u het gekozen gebied rustig op eigen kiel kunt verkennen om dan vervolgens weer koers terug naar huis te zetten. Indien dat onverhoopt niet lukt doordat u bijvoorbeeld verwaait komt te liggen kunnen wij het retour halen van uw schip organiseren terwijl u weer aan het werk bent.

We zeilen nog steeds naar het westen!U geliefde schip meegeven aan een vreemde schipper blijft (begrijpelijk) voor heel veel mensen een (te) grote stap daarom bieden wij tevens aan om met u mee te varen als u te weinig crew heeft of het fijn vind om samen met een ervaren schipper een zee of oceaan reis te maken. Vaak vergroot dit uw vaarbereik enorm omdat er dan nachten doorgevaren kunnen worden en is het voor velen en leerzame ervaring. MAAK HET ONMOGELIJK E MOGELIJK!

Voor we met een delivery schip vertrekken zullen we dat aan de hand van een uitgebreide check lijst controleren en zodoende er alles aan doen om onverwachte verrassingen onderweg te voorkomen. Gedurende de trip varen we het schip uiterst conservatief en zorgen we voor haar alsof het ons eigen schip is. Na aankomst ontvangt u het logboek van het afgelegde traject en een rapport met eventuele bevindingen en/of aanbevelingen. Uiteraard laten we het schip keurig schoon en vaarklaar achter.

Wilt u een jacht over laten varen naar een andere bestemming of u grenzen verleggen door ervaren crew aan boord te nemen, neem dan snel contact op wellicht dat wij u van dienst kunnen zijn.