Lezingen

“Dromen, Durven, Doen” is een reisverslag van onze zeil reis rond de wereld met twee jonge kinderen aan boord . Tijdens de presentatie neemt John of Debby u mee rond de wereld. Ze vertellen over de gezeilde route, hun avonturen en geven een goed beeld hoe zij dat gedaan hebben. Een boeiend en inspirerend reisverhaal over prachtige bestemmingen, culturen en avonturen ondersteund met schitterend beeldmateriaal. Een heerlijk reisverhaal waar uw publiek bij weg zal dromen.

Lezing Dromen druven doenDe presentatie duurt ongeveer 1,5 uur. Halverwege is een korte pauze ingelast, uiteraard kan die indien niet gewenst vervallen. Ook kan de presentatie ingekort worden tot een klein uurtje. Doordat ook in de verkorte versie de hele route en vele avonturen voorbij komen doet deze niet onder voor de lange versie.

De volledige presentatie is uitermate geschikt als avond vullend programma voor (water) sportverenigingen, business clubs etc.. De verkorte versie kan prima ingezet worden bij een algemene leden vergadering of om een andersoortige bijeenkomst verder aan te kleden. Zowel watersporters als niet watersporters zullen deze presentatie zeker waarderen.

Voor de Presentatie “Dromen, Durven, Doen” Reken we een fee van € 350,- dit bedrag is inclusief beamer, scherm, laptop en geluidinstallatie. De reiskostenvergoeding bedraagt 0,39 per kilometer rijdend vanuit Rijnsburg. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Naast “Dromen, Durven, Doen” wordt er momenteel gewerkt aan een presentaties waarin allerlei facetten van een zeil reis rond de wereld worden weerlegt naar de dagelijkse praktijk in organisaties en bedrijven. Durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, hoe ga je om met risico’s, hoe blijf je fit & gemotiveerd en vragen als; ‘Hoe hou je het samen uit op een kleine ruimte?’ komen in die presentatie ruimschoots aan de orde. Allemaal facetten en herkenbare vraagstukken uit het dagelijkse leven en werk. Het belooft een boeiend en inspirerend verhaal te worden dat uw publiek zeker zal herkennen en motiveren.

Ook kunt u zelf een thema of boodschap aangeven waar u de aandacht op wil leggen wij maken dan in samenspraak met u een presentatie op maat waarin we uw doelstelling op een boeiende en inspirerende manier onder de aandacht van uw publiek brengen. Prijzen voor maatwerk presentaties voor bedrijven op aanvraag.

Peter Jongejan

Dromen, Durven , Doen! Een inspirerend verhaal en na het zien van de beelden willen we allemaal stoppen met dromen en meer gewoon DOEN!

Peter JongejanVoorzitter KOV