Nick & Luuk ingeschreven bij de wereldschool en John toont zijn goed verborgen talenten.

Vandaag zijn we weer lekker in de weer. John is goed bezig en heeft de liggende glaslatten vervangen en al het groen, opnieuw geverfd. En dan al jaren tegen mij zeggen dat hij niet kan schilderen!

Ik heb vanmorgen een gesprek met de Apotheker gehad. Ben erg goed geholpen door Tomas Kanis. We hebben ons medisch document doorgenomen en nu alleen nog recepten via de huisarts opvragen. Ondertusen nog John’s oude zeilpak en een Tripp Trapp stoel via marktplaats verkocht.

Bij het ophalen van Nick van school gaf Juf  Marjo aan de de toetsing en goedkeuring van de directie rond was. Nick gaat volgend jaar beginnen in groep 3! Thuis direct de jongens ingeschreven bij de Wereldschool!

Kortom, het lijstje wordt steeds korter!

1 antwoord
 1. Gerard Schouten
  Gerard Schouten zegt:

  Ja, nu wordt ie echt mooi. Jarenlang volhouden dat hij niet kan schilderen, en dat ook bewijzen!!!. Blijkt nu dat hij het zelf ook prima kan. Nou John. ik heb het tot nu toe met veel plezier gedaan, doch nu ik weet dat jij het ook heel goed zelf kunt, ‘k heb het vanmorgen gecontroleerd, is mijn laatste beurt in principe voorbij.
  Onderstreept meteen dat je echt 2 rechterhanden hebt
  Dus die reis komt helemaal goed.
  Succes met de allerlaatste voorbereidingen en groet
  Pappa

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>