‘Show them that kiwi’s can fly!’

Weer een dagje 'zeilles'.Na drie dagen trainen op een 31 voet zeilboot met overtrekkende fronten en troggen, met de bijbehorende wind en regen, was het donderdag tijd voor John om het Yachtmaster examen te doen. Niet echt een voorbereiding op een examen uit het boekje, maar zoals ze het hier zeggen zo mooi zegen: ‘Show them that kiwi’s can fly!’, moet het gewoon gaan lukken.

Het examen begon om half tien, mooi windje en een zelfs een zonnetje erbij. John deed samen met Mike examen. Om kwart voor één ‘s nacht kwamen ze eindelijk weer terug. Afgemat, tot het uiterste gedreven en moe maar voldaan en geslaagd kwam hij terug op de boot.

R.N.Z.Y.S - Auckland met MikeVandaag zijn we door Mike, John instructeur en zijn vrouw uitgenodigd bij de ‘Royal New Zeeland Yacht Squadron‘. Indrukwekkend….. Zoveel zeilhistorie, zoveel gewonnen Cups en dan staat de Louis Vuitton Cup er ook nog! De lunch was heerlijk en met zicht de zondagmiddag zeilwedstrijd en de mooie Harbour Bridge.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>