Terug op het Noorderlijk halfrond!

De ene squall volgt de andere met hoog tempo op. Het is donker buiten, ondanks een halve maan. Zwarte wolken en regenbuien…… Het is net kwart over drie in de nacht geweest en het is nu even droog en windstil. We zijn net de evenaar weer gepasseerd! Zo zijn we dus weer terug op het Noordelijk halfrond en hebben we dus nu ook afscheid genomen van het Zuidelijk halfrond. In m'n hoofd neem ik alle mooie herinneringen door…. Zoveel mooie plekken, leuke mensen en gebeurtenissen.

Aan boord gaat het allemaal goed. De pizza vandaag was goed gelukt en de kids hebben hard gewerkt op de Boomerang school. De lagen eelt op onze handen wordt steeds dikker. We hijsen en strijken heel wat zeilen en zo schieten lekker op. Nog 'maar' 1300 mijl te gaan tot Tobago. Het einde van de South Atlantic is dus 'bijna' inzicht…. Hopelijk zit het venijn hem deze keer niet in de staart…..

Op 2/24/2014 6:16 AM (utc) was onze positie 00°00.07'N 042°06.91'W

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>