Sleep generator

Update – We liggen nog in de haven

Gisteren avond kregen we een berichtje van de Friends. Ze komen vandaag samen met de Laissez Faire naar Mindelo. Straks dus eerst nog even een koud biertje drinken! En de kids leker even spelen met hun Nederlandse en Belgische vrienden. Ook kregen we mail van Ampair, de leverancier van onze sleepgenerator. We hebben net aan de hand van een foto een reparatie uitgevoerd en hopelijk maakt hij nu minder lawaai. Wordt vervolgd.

Graag zou ik het mailtje van John nog even aan willen vullen. Zijn quote ‘alles is hier te vinden’ klopt alleen waar kan je het vinden? Vooral in de ochtend is het druk op straat vrouwen lopen met teilen met ‘waar’ op hun hoofd over straat en overal op de stoep zitten mensen te handelen. Via groentemarkt naar de fruitmarkt van de groothandel naar de mini supermarkt en dan nog van de chinees naar de bakker. Veel winkels zitten echt verstopt, je moet echt goed naar binnen kijken om te zien wat ze er verkopen. De Boomerang is weer vol en klaar voor vertrek. Nu eerst een koud biertje!

—–
At 11/29/2011 2:20 PM (utc) our position was 16°53.00’N 024°59.00’W

3 antwoorden
 1. justa en gerrit v dijk
  justa en gerrit v dijk zegt:

  Hoi, Fam Schouten zo verweg, we genieten steeds van jullie verhalen en vooral van de mooie foto,s op de website.Ik ga nu naar AH hier beneden maar zonder teil gewoon met m,n tas.Verder veel voorspoed met de verdere reis .Een lieve groet van Justa en ook Gerrit.

  Beantwoorden
 2. Jack en Judith
  Jack en Judith zegt:

  Hoi lieve vrienden, het is moeilijk voor te stellen, dat jullie pas 5 maanden weg zijn, als je naar de foto’s kijkt. Wat een verschillende culturen. Ik zou de gedachten van Nick en Luuk wel willen raden bij die dode tonijnen. Lekker eten of… wat zielig! Maar ik denk het eerste.
  Onwijs leuk trouwens jullie te zien op het filmpje voorafgaand aan het diner.Jullie waren er toch een beetje bij.
  Dit zal het laatste berichtje zijn voor de oversteek naar de Caribean. Veel succes en behouden vaart. Ik hoop, dat er nog plek is voor een koud biertje, John!
  Veel liefs uit een waaierig en regenachtig Rijnsburg, Judith en Jack

  Beantwoorden
 3. Luuk & Ina
  Luuk & Ina zegt:

  Hallo lieve luitjes, we zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen tijdens de oversteek naar de Cariben. Goede vaart en lekker doorgaan met genieten. Wij nemen nu een koud biertje! Proost.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>