Vertrek richting Cape Verde

Na drie weken Gran Canaria is het tijd om weer te gaan varen, over een uurtje vertrekken we richting de Cape Verde.

 

Toen we hier aankwamen vroegen we ons hardop af; wat moeten we hier nou drie weken doen… maar we kregen het steeds beter naar ons zin en hebben hier een heerlijke tijd gehad! We hebben veel gezellig bezoek gehad en de laatste weken zijn we enorm verwend door de opa en oma’s. Dagjes vissen, uit eten, spullen uit Nederland, cadeautjes en ook nog aanvullende vismaterialen gekregen, kortom het kon niet op en het was erg gezellig weer paar dagen met elkaar door te brengen. Ook hebben we veel gezelligheid gehad met andere vertrekkers die hier lagen en die zullen we de komende maanden her en der wel weer tegen komen.

 

Nu lokt de zee en het avontuur weer. Het eerste traject naar de Cape Verde is ongeveer 800 mijl varen en we hopen dat in een dag of 6 te doen. We varen eerst naar het eiland Sal, bezoeken dan een paar kleine eilandjes en tot slot gaan we naar Mindelo waar we nog wat vers eten hopen te kunnen krijgen en vandaaruit maken we dan de grote oversteek (2100 mijl) naar de Caribean.

 

Nu eerst nog een paar bommetjes maken in het zwembad en dan gaan de trossen los.

 

 

6 antwoorden
 1. Fam. Hogewoning
  Fam. Hogewoning zegt:

  Hoi John, Debby, Nick, en Luuk, wat klinkt het allemaal goed! Fijn om te horen dat het jullie zo goed gaat. We wensen jullie een veilige oversteek naar de Caribean en nog heel veel meer dagen met dat gouden randje!
  Lieve groet vanaf de Valkenburgerweg (waar jullie mooie boompjes nu toch echt de laatste blaadjes hebben laten vallen…)

  Beantwoorden
 2. Marco
  Marco zegt:

  Met n beetje geluk, en de juiste richting natuurlijk, halen de boten van de Volvo Ocean Race jullie in!! Ze gaan nu richting de Canaries, zijn nu halverwege Marokko, richting de Kaapverdische :))

  Beantwoorden
 3. Kees van Delft
  Kees van Delft zegt:

  Hoi John, Debby en de kids,
  Leuk om jullie reis via internet te volgen. Sjonge, wat een onderneming !!
  Zo te lezen genieten jullie volop en krijgen de kids van juf Debby ook alles “binnen” wat weer belangrijk is voor hun verdere ontwikkeling.
  Een fantastisch en indrukwekkend vervolg toegewenst naar de volgende bestemming.
  Groet van Kees (keul) en Renate van Delft.

  Beantwoorden
 4. Hans en Maria
  Hans en Maria zegt:

  Hoi lieve mensen,

  Jullie zijn alweer enkele daagjes onderweg, maar we willen jullie als nog bedanken voor de gezellige (vis)dagen welke wij met elkaar hadden.
  Wij wensen jullie een hele fijne tijd toe en een super goede reis.

  Hartelijke groeten

  Hans en Maria
  Blue Marlin Fishing Gran Canaria

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>